Használati feltételek

Értesítés

A weboldal elérésével, böngészésével vagy használatával tudomásul veszi, hogy elolvasta és megértette a PESMENPOL spol használati feltételeit. s.r.o. ugyanakkor vállalja, hogy teljes mértékben tiszteletben tartja és betartja őket. PESMENPOL spol. s.r.o. fenntartja a jogot ezen feltételek vagy információk módosítására vagy módosítására a weboldalon.

Ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, kérjük, ne használja ezt a weboldalt.

Az oldal használata

A weboldal felhasználói bárki, aki saját technikai eszközeivel a weboldal bármely oldalának megjelenítését kéri. A PESMENPOL spol. s.r.o. lehetővé teszi, hogy kizárólag személyes és nem kereskedelmi felhasználásra megtekinthesse és töltse le ezen a weboldalon anyagokat, feltéve, hogy a szerzői jogokat és az egyéb szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat nem sértik.

Jogi felelősség

Az ezen a weboldalon közzétett információk a lakosság tájékoztatására szolgálnak, különös tekintettel a PESMENPOL spol. s.r.o., valamint egyéb tevékenységek és szolgáltatások. Ezek az információk és anyagok csak tájékoztató jellegűek és a PESMENPOL spol. s.r.o. nem felel a kárért vagy egyéb károkért, amelyeket harmadik fél ezen információk nem kötelező felhasználása miatt okozott.

Üzleti információ

A PESMENPOL spol. s.r.o. a nyújtott termékekkel, szolgáltatásokkal és tevékenységekkel kapcsolatban kizárólag azokat a szerződéses jogviszonyokat szabályozzák, amelyek alapján nyújtják őket.

Nem kötelező érvényű végzés

A közzétett formanyomtatványon megvalósított megrendelés nem kötelező érvényű, kötelező erejű írásban meg kell erősíteni. A nem kötelező érvényű megrendelés képezi az árajánlat elkészítésének alapját. A nem kötelező érvényű megrendelőlapon keresztül elküldött adatokat a személyes adatok védelméről és egyes jogi aktusok módosításáról szóló 18/2018 CFU törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelik.

A személyes adatok védelme

A weboldal adatvédelmi politikája elérhető ezen az oldalon.

Cookies

A sütik ezen a weboldalon történő használatának irányelve elérhető ezen az oldalon.

Szerzői jogi információk

Copyright © 2018 PESMENPOL spol. s.r.o.. Minden jog fenntartva.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövess minket Facebookon

Keressen minket a térképen