Rólunk

A PESMENPOL professzionális sporteszközök és kiegészítők gyártója a sportlétesítményekhez. 1994 óta termékeink elismertetést kapnak a felhasználók egész Európában. Minden eszköz megfelel az európai szabványok előírásainak és tanúsítvánnyal rendelkezik. A létesítmények megfelelnek a Nemzetközi Szövetségek követelményeinek, és az egyéni sportok legmagasabb bajnokságának és nemzetközi versenyének a célja. A profi sporteszközök gyártása mellett a sportlétesítmények átfogó kezelésével is foglalkozunk. Kínálunk együttműködést befektetőknek, iskoláknak, sportegyesületeknek és kluboknak, építőipari vállalkozásoknak, amelyek építőipari tevékenységet végeznek vagy. rekonstruálni a sportlétesítményeket.

Igény esetén ingyenesen elkészítjük a sportlétesítmények felszereltségét, típusuk és funkcionalitásuk szerint. Az elmúlt 22 évben mintegy 10 000 sportlétesítményt építettünk fel, az iskolák kis tornatermeitől a többcélú sportlétesítményekig.

A PESMENPOL cég magasan képzett személyzettel rendelkezik, amely előfeltétele az egyéni ügyfelek kívánságainak kiváló minőségű és rövid időn belüli megvalósításának. A társaságnak érvényes, a szabványoknak megfelelő integrált irányítási rendszer tanúsítvánnyal rendelkezik ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007.

Megvan a legújabb speciális szerelési technológia, amelyhez az objektum összeszerelése vagy előkészítése előtt nincs szükség előkészítésre. a fedélzet védelme a sérülések ellen. A sportlétesítmény a telepítés után azonnal használatra kész. Az ügyfél kérésének megvalósulási ideje 14 nap az objektum fókuszától számítva. A tényleges összeszerelés a sportcsarnok komplex felszerelése során 4 napot vesz igénybe, a részleges felszerelés legfeljebb 1 napot vesz igénybe. A PESMENPOL termékekkel felszerelt sportlétesítmények átfogó felszerelésével 3 éves jótállást és állandó jótállási és jótállási szolgáltatást nyújtunk minden sportlétesítményünknek.

Várakozással tekintünk az együttműködésre, és úgy gondoljuk, hogy minőségünk, áraink és szállítási idejükink meggyőzik Önt, hogy a PESMENPOL társaságon keresztül megvalósítsa szándékát..

PESMENPOL spol. s r.o.
Železničiarska 16
080 01 Prešov
Szlovák Köztársaság

web: www.pesmenpol.hu
tel : +421 51 772 10 83
e-mail: kereskedelmi@pesmenpol.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövess minket Facebookon

Keressen minket a térképen