Vállalati politika

A PESMENPOL, spol. Cég munkahelyi minőség, környezet, biztonság, egészségvédelem integrált irányítási rendszerének politikája. s r.o. Prešov.


Cégünk célja:

Vevőink és minden érdekelt fél elégedettsége
és ezért folyamatosan fejlesztjük a folyamatokat és az irányítási rendszereket fejlesztve az ügyfelekkel és az érdekelt felekkel kölcsönösen jó feltételeket, nem csak a sportcikkek és -felszerelések értékesítése, valamint a többfunkciós játszóterek és más sportlétesítmények építése terén.

Az alkalmazandó jogi és egyéb követelmények betartásának biztosítása
az új és naprakész alkalmazandó jogszabályok és egyéb követelmények rendszeres nyomon követése, amelyek iránti elkötelezettségünket vállaljuk, és azok végrehajtása folyamatunkban.

A sérülések és az egészségkárosodás megelőzése
azáltal, hogy felhívja a figyelmet a munkahelyi biztonság és egészségvédelemre nemcsak saját munkatársaink, hanem a beszállítók és a vállalkozók számára is, biztosítva a biztonságos munkakörnyezetet, valamint kezelve és minimalizálva az azonosított veszélyeket és veszélyeket.

A szennyezés megelőzése
a környezeti szempontok kezelésével és a környezeti viselkedés javításával igyekszünk minimalizálni a környezetszennyezést annak védelme érdekében.

Ing. Jozef Višňovský
a cég igazgatója

tel : +421 51 772 10 83
e-mail : kereskedelmi@pesmenpol.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Kövess minket Facebookon

Keressen minket a térképen